• tk
  • tk2
  • tk3

Wuxi Tecfree International Adhedhasar ing Wuxi, sisih wétan China, cedhak karo Shanghai. kita minangka salah sawijining supplier khusus sing fokus ing solusi exchanger panas lan muffler sing biasane digunakake kanggo mesin konstruksi lan peralatan industri .kami ditetepake taun 2009, nawakake layanan kanggo pelanggan ing saindenging jagad wiwit saiki.

Kita duwe pemahaman sing apik babagan ide lan panjaluk pelanggan kanthi pengalaman lan latar mburi kawruh.

Produk kita wis diekspor menyang Eropa, India, Australia, Israel, Korea dll, menangake kepercayaan ing saindenging jagad, iman iki terus kita terus maju. kita seneng ndeleng mesin liyane lan luwih dilengkapi karo cooler & radiator utawa muffler

Pusat Product

Pratner

Bagean Saham No.1 ing pasar Jepang
Bagean pasar Nomer No.1 ing pasar Korea Selatan

Pusat News